AKTUALNE RADIONICE

CIKLUS OSNOVNOG ZNANJA BEREGINJA 10.-25.01.22.

U ponedeljak 10.01. 07h počinje novi Online Ciklus_OSNOVNOG ZNANJA BEREGINJA_12 radionica

?Ciklus je namenjen ženama koje nisu upoznate sa praksom Bereginja ili žele da obnove svoje osnovno znanje ovom prilikom zajedno sa mnom.
U ovom Ciklusu radićemo:
?Upoznavanje osnovnih postavki za praksu i vežbe zagrevanja tela
?Značaj i povezivanje sa 9 krugova Bereginja u sva 3 sveta
?Značenje i pokrete svih 27 Energija u sistemu
?Sakralna značenja 27 Energija i njihova primena na konkretnim temama u životu
?Meditacije povezivanja sa unutrašnjim prostorom, energetskim centrima – čakrama, povezivanja sa Bereginjama i Slavenskim Simbolima
?Načine opuštanja nakon prakse i negujuće tehnike za ženstvenost

Full Moon - Krug podrške

Radionica Bereginja, Online event, srijeda, 20.10. u 19h

Ples Bereginja na Mo:DEm Festivalu

Primišlje,  10.8. i 17.8.

Ples Bereginja na BLISS Festivalu

Mali Lošinj 19-22.8.2021.

ONLINE RADIONICE

Prednosti online radionica su očite. Kao prvo možemo se ukljičiti i raditi praksu zajedno gde god da se nalazimo na planeti zemlji. Mogućnost snimanja nam daje priliku da ukoliko ne stignemo u datom trenutku, svoju praksu možemo odraditi kasnije – u svom ritmu i tempu rada i razvoja. Kao i to da snimke koristimo koliko god puta kasnije želimo jer, takoreći, nikada ne zastarevaju, uvek imamo nešto novo za naučiti… Itd.

 Vremenom i iskustvom u mom radu su se razvile 3 kategorije Online Radionica:

VIDEO MATERIJALI GRUPNIH RADIONICA

Grupni radovi koji su otvoreni za preuzimanje i samostalno vežbanje uz konsultacije sa mnom

ZATVORENI CIKLUSI RADIONICA

Ostaju isključivo u krugu poverenja ženskog kruga specifičnog ciklusa

INDIVIDUALNI RAD

Jedan na jedan prema međusobnom dogovoru dinamike rada

Za preuzimanje već postojećeg materijala, aktuelne radionice i individualni rad možete mi pisati ili ispratiti sadržaje mojih stranica.

RAŠČITAVANJE LIČNOG NIZA BEREGINJA

Predstavlja jedan susret u trajanju od sat do sat i po vremena koji se može održati online ili uživo. Za raščitavanje Osobnog Niza (odnosno izračunavanje Slavenskog Horoskopa Roda) potreban je tačan datum, vreme i mesto rođenja. Na osnovu tih informacija dobija se podatak o položaju Sunca i Meseca u trenutku rodjenja prema kom se izračunava prvo Glavna, a potom i ostale energije Osobnog Niza Bereginja. Na Raščitavanju zatim otvaramo temeljna pojašnjenja o povezanosti energija u okviru Osobnog Niza, gde se koja Bereginja nalazi, u kojim energetskim centrima (čakrama) i zbog čega. Zatim o njihovom međusobnom uticaju i podršci, kao i tome kako se te energije manifestuju kada su “u balansu” a kako kada su “u disbalansu”, te na koji način uspostaviti harmonizaciju. Ukoliko je osoba otvorena može postavljati i specifična pitanja vezana samo za nju i njen životni put.

INDIVIDUALNI RAD

Pruža mogućnost posvećenog susreta i usmerenog rada jedan na jedan. A što je najlepše od svega otvara mogućnost da se temeljno krene od rada na Osobnom Nizu Bereginja. Osobni Niz Bereginja je naša primarna energetska struktura i samim tim je negovanje Osobnog Niza od velike važnosti za ženu.

Struktura Individualnog Rada sa mnom je sledeća:

1 Susret – Raščitavanje Osobnog Niza Bereginja – Horoskop Roda

2 Susret – Osnovne Postavke i upoznavanje pokreta Osobnog Niza

3 Susret – Rad sa Simbolima i primena simbola u Osobnom Nizu

4 Susret – Sakralna Značenja i različiti načini izvođenja Osobnog Niza

5 Susret – Tematski Niz (daje mogućnost naprednijeg rada u praksi)

Svaki od ovih susreta može biti baš ovim redosledom ili samostalan, u skladu sa ličnom potrebom i stadijumom razvoja prakse same polaznice. Jedan individualni susret traje sat i po vremena i može se održati online ili uživo.

KONSULTACIJE

Mogu se napraviti u bilo kom stadijumu prakse u dogovorenom vremenskom trajanju ovisno o pitanjima i konkretnoj temi razgovora. Isključivo online.

Ne tako retke pojave su da žena tokom pa čak i višegodišnje prakse dođe do stadijuma da ne zna “gde je zapelo” ili kuda dalje da se usmeri. To je potpuno razumljivo, jer koliko god da smo svesni sebe ili da vladamo svojom praksom, neko drugi sa strane će lakše i bolje uvideti i uputiti nas. Iz tog razloga držim otvoren prostor za konsultacije ovog tipa. Kako bih mogla da usmerim, posavetujem, pronađem konkretno rešenje u okviru prakse i pomognem na putu razvoja.

ŽENSKI KRUGOVI UŽIVO

Nema jače sile nego kada žene stanu u krug zajedno, kada se uhvate za ruke i u zatvorenom krugu teku kao jedno. Vrtlog energija koji se kreira, podržan praksom Bereginja, tada postaje višestruko snažniji i moćniji. A podeljene namere u krugu poverenja sestrinstva ostaju da deluju na suptilnim energetskim nivoima još dugo nakon zatvaranja svetog prostra u kom su se srele. Izgovorene namere bivaju nesumnjivo ostvarene. I to jeste istinska magija same Sile Prirode koje smo deo.

Ženski Krugovi uživo koje ja organizujem:

TEČAJ BEREGINJA (osnovni i napredni nivo prakse – postupni i tematski)

TEMATSKE RADIONICE BEREGINJA (tematske radionice bazirane na aktuelnoj temi ili temi kreiranoj na nivou potrebe ženskog kruga koji se prijavom formirao)

RETREAT BEREGINJA

Predstavlja mogućnost da se poveže praksa i moć zajedništva. Znanje, inspiracija i revitalitzacija. Da se učenje prakse odvija direktno na mestu izvorišta, a to je u samoj prirodi. Bereginje jesu Sile Prirode, i njihova najveća i najjača podrška nam dolazi upravo pored reka, mora, vodopada i jezera, u šumama i kamenolomima, proplancima i pećinama…

Gde god bio iskreiran Retreat Bereginja on predstavlja priliku da žene nekoliko dana ili duži vremenski period budu zajedno na jednom mestu i tu kreiraju Centar Moći. Da se međusobnom sinergijom povežu kroz praksu Bereginja, pruže jedna drugoj podršku, razumevanje i ljubav. A da nakon toga svaka svojim putem ponese prikupljeno iskustvo i umnoženu ljubav širi dalje.

Share This